Sted: Oslo. Scandic St. Olavs Plass 1, 0165 Oslo

Spillested: Eldorado Gaming 

Dato: 28.-30.april  

Oppmøteplasser:
Oslo Lufthavn
Oslo S
Oppmøte på hotellet

Program:  

Fredag: 

18:00 Innsjekking på hotellet 

19:00 Innføring og innlogging på Discord ved hjelp av gamemaster Dennis.  
Bli kjent med å opprette bruker, chat, grupper og rom i Discord. 

20:00  Middag  

21:00 Sosialt samvær. Bli kjent. Hva har du gamet før? Hva ønsker du å game?  Er du ny som gamer?   

Lørdag:  

Frokost 

10:00 Samles på grupperom.  Dele oss inn i grupper etter hva deltakere ønsker å game. 

11:30 Gå fra hotellet 

12:00 Ankomst Eldorado Gaming  

Vi kjøper bagetter på veien og spiser lunsj på Eldorado Gaming 

12-17:  Vi gamer ulike spill. Deltakere har ulik preferanse på hva de ønsker å spille. Noen liker strategispill, andre liker å spille f.eks. The Sims der man skal passe på at de fiktive karakterene får det de trenger i løpet av en dag : hvile, mat, drikke og menneskelig utvikling.  Andre liker teoretiske spill der de f.eks. lærer om en epoke: vikingtiden, andre verdenskrig, etc.    Andre liker litt mer action, og skal samarbeide om å eliminere fiender.  Vi ønsker å presisere at alle deltakere er fylt 20 år.  

17:30:  Vi går tilbake til hotellet 

18:00 Middag 

19:00  Vi snakker om dagen. Hvordan har du hatt det? Hvem gamet du med?  Noe du har lært? Noe du er usikker på? Vi går gjennom discord og ser om alle er trygge på å fortsette med dette når vi kommer hjem.   

Søndag: 

Deltakere reiser hjem på forskjellige tidspunkt, derfor ønsker vi å være på  hotellet og ha en dag for brettspill. Foreningen har noen brettspill liggende som bygger på samhold, samarbeid og fellesskap. 

*Det er ingen krav til tidligere erfaring innen gaming, eller eget utstyr.

Trykk her for å melde deg på dette arrangementet 🙂