Tid: 24. september 11-16

Sted: «Kystpikene» på Brekstad

Alder: Alle

Egenandel: Ingen

Trøndelag fylkeslag inviterer alle i fylkeslaget på skitprat-kafé på «Kystpikene» på Brekstad lørdag 24. september. Vi inviterer til en uformell atmosfære, med kaffe, noe å bite i, og god gammeldags skitprat mellom gamle og nye venner. 

Alt du trenger å ha med er godt humør, men om skravla går bedre med strikketøyet må du gjerne også ha med det.

Noen fra styret i Trøndelag blir å finne på kaféen fra den åpner kl 11 og til den stenger kl 16. Bare å komme innom i denne tida. Dere trenger ikke melde dere på på forhånd, men om du veit du vil komme er det hyggelig med en pekepinn på hvem som kommer. Hvis du ikke kjenner noen, men har lyst til å treffe noen nye venner er dette en ypperlig anledning. Lurven vil sitte lett synlig på bordet, sånn at du kan se etter ham om du ikke kjenner noen laget enda. Kontakt: ingeborg.havdal@nffnf.no

Siden dette er et uformelt sosialt treff er det ingen egenandel for å delta. 

Velkommen