Tid: 18. juni kl 12.00

Lørdag 18. juni oppfordrer vi alle som har mulighet til å ta turen til Polar park. Polar park er en opplevelses og dyrepark i Bardu kommune og du kan møte dyr som bjørn, jerv, ulv og gaupe samt hjort, elg, moskus og reinsdyr. Dette er en unik opplevelse både for store og små. Vi møtes i parken kl 12.00. Rovdyrguiding i parken starter kl 13.00. Foreningen betaler for inngangsbillett og et måltid til deltakerne. Reisen til Polar park regnes som egenandel og må betales av den enkelte deltaker. Polar park ligger jo midt i vår langstrakte region, og vi håper at mange vil være med enten de bor nord eller sør for Bardu og parken.

Påmelding til nord@nffnf.no innen 7. juni. Årskontingent må være betalt for å kunne delta.

Trenger du hjelp til å organisere samkjøring med noen så si fra om det ved påmelding så skal vi hjelpe så langt vi kan.