Tid: 8. okt., 18:00 — 10. okt., 13:00

Sted: Valberget Slektsgård Frostavegen 2310, 7633 Frosta

NFFNF ønsker medlemmer i aldersgruppen 23-30 år med diagnosen NF eller Schwannomatose velkommen til en herlig weekend med morsomme aktiviteter og god mat. Her vil du møte gamle og bli kjent med nye venner. Bli med da vel 🙂

«BEDRE SAMMEN » Camp 62` Nord!

Med kart og kompass i beste «71 grader nord» ånd!

Vi har satt sammen et konsept som lærer hverandre bedre å kjenne og bli bedre sammen. Vi skal her blant annet bli trygg på bruken av kart og kompass. Denne kunnskapen vil være viktig for utfordringene dere skal gjennom mot målet. Gjennom ulike, delvis konkurransepregede øvelser, vil deltakerne få oppgaver som skal løses. Øvelsene er bygget opp gjennom lang erfaring med lag- og kulturbygging og henter inspirasjon fra skoleverket, blålysetatene og forsvaret. Alle øvelsene vil foregå i friluft, uavhengig av vær og vind. Noen av oppgavene vil være noe fysisk krevende, men ikke mer enn at alle kan delta. Under alle øvelsene må man ta hensyn til hverandre samt inkludere samtlige på laget. Her legger vi opp til at alle sammen skal føle mestring både for seg selv og gruppen samt få den gode følelsen av å få til ting. For å kunnen gjennomføre og finne oppgavene er en avhengig av å kunne finne frem med kart og kompass. Vi skal bevege oss rundt omkring på Frosta, så en må beregne litt gåing. Her har vi forskjellige forutsetninger, men hele laget skal med. Våre instruktører vil følge lagene underveis, og evaluere hvordan de jobber sammen, inkluderer hverandre, motiverer og knytter nye bånd. Det skal selvfølgelig kåres et vinnerlag – og hele laget må med. Vinnerlaget kåres i en finale på slutten av dagen.

FREDAG

Avgang med buss fra Trondheim og Værnes Ankomst Valberg Slektsgård Innsjekking – sosialt / bli kjent med hverandre

18.00 Ankomst Klostergården

19.15 Buss tilbake til Valberg

20.00 Middag serveres – sosialt

LØRDAG

08.00 Frokost

10.00 Ut på Camp – 62`nord

12.30 Lunsj

13.30 Finalerunde på 62`nord

16.00 Fritid

19.00 Middag

SØNDAG

08.00 Frokost

Hjemreise – tid settes når vi vet flyavganger

Du kan søke ditt lokale fylkeslag om de kan bidra med sponsing av engenandelen.

Egenandel: 1705,-

PÅMELDINGSFRIST 1. SEPT

Påmelding her.