Invitasjon til middag på Egon og innspilling av Kongen Befaler i Drammen teater søndag 29.august


Styret i NFFNF Oslo og Viken ønsker med dette å invitere alle våre medlemmer til en hyggelig og morsom ettermiddag/kveld som starter med middag på Egon i Drammen, for senere å delta på innspillingen av en episode av Kongen Befaler i Drammen teater.

Vi møtes på Egon i Drammen, Bragernes Torg 13, 3017 Drammen klokken 14.00. Fra torget er det bussforbindelse og rett over elva ligger Drammen stasjon. Det er også flere parkeringshus i umiddelbar nærhet hvis man kommer med bil.

Etter middag går vi til teateret hvor vi blir med på innspillingen av en episode av Kongen befaler.

Bli med på TV-innspilling i Drammens Teater!

I august er Atle Antonsen og Olli Wermskog tilbake i Drammens Teater med en ny sesong Kongen Befaler. Denne gangen er det Ida Fladen, Amir Asgharnejad, Einar Tørnquist, Steinar Sagen og Solveig Kloppen som skal kjempe om bysten i ekte skinnende gull!

Egenandel

Det er mulig å delta på både middag og Kongen befaler, eller velge å bare være med på en av delene. Egenandel er 200 kr per medlem, ev 100 kr hvis det bare er ønske om å delta på en av delene.

Smittehensyn

Både i teateret og i restauranten vil det bli tatt smittehensyn. Slik tiltakene er i dag vil hver husstand sitte samlet i teateret med ledig sete ved siden av seg. I restauranten er det per i dag lov med maks 20 stykker per selskap, men dette kan jo fort endre seg frem til slutten av august. Vi finner uansett en løsning så alle skal få mat.

Påmelding:

Påmeldingsskjema via linken: https://forms.gle/Cw59QA9y9vyRjYpK8 
Send eventuelt mail til ov@nffnf.no
Frist: 12.august 2021

Spørsmål?

Send mail til ov@nffnf.no eller kontakt Katrine på telefon 90019526

Vi gleder oss til å endelig kunne møtes igjen!

Vennlig hilsen

Styret i NFFNF Oslo og Viken