1. Teams-kurs for nybegynnere 

Synes du det er skummet eller ubehagelig å delta i digitale møter? Da er hjelpen her! 
FFO tilbyr denne våren et gratis og helt grunnleggende digitalt kurs i hvordan å delta på møte i Microsoft Teams. Vi har funnet Kathrine Jølle Wathne i Aktiv Kunnskap, en superpedagogisk og god kursholder. Hun vil gi deg tips og triks som vil gjøre digital møtedeltakelse greiere. Du trenger ingen forkunnskaper om Teams. Kathrine går sakte og forsiktig frem. Det vil være et begrenset antall deltakere, slik at det skal være enkelt å prøve seg litt frem, i uformelle omgivelser. Kurset varer i to timer, med pauser. Det blir tid til å stille spørsmål. Kathrine sender deg praktisk informasjon om pålogging etter at påmeldingsfristen har gått ut. 

Hvorfor tilbyr FFO dette?
Digitale møter blir mer vanlig, også etter pandemien. Microsoft Teams blir stadig mer brukt. For oss handler dette om samfunnsdeltakelse for alle. Og vi ønsker at alle engasjerte organisasjonsfolk fortsetter å delta i organisasjonene våre, også digitalt.  FFO har fått penger fra Stiftelsen Dam, slik at vi kan tilby gratis kurs denne våren. Så bruk anledningen nå.  Dette kan åpne for mange gode møter i FFO og i medlemsorganisasjonene i tiden som kommer!

Målgruppe for nybegynnerkursene er FFO-folk i fylkene, kommunene og medlemsorganisasjonene, som er litt avventende, eller ikke liker så godt digitale møter i Microsoft Teams. Både tillitsvalgte, brukerrepresentanter og andre medlemmer er velkomne.  

Litt ekstra hjelp: 
Kathrine har laget noen videoer som beskriver hvordan du kommer deg inn på Teams, enten du har PC, nettbrett eller om du bare har en mobiltelefon (smart-telefon). Du trenger en e-post for å motta invitasjon til kurset og lenke. For de som ikke har epost-konto, har hun også laget en video hvordan man lager det. Klikk her for å se videoene;  https://www.ffo.no/arrangementer/nybegynnerkurs-i-teams—videoer/
Påmelding: Meld deg på det kurset som passer eller ring tlf. 468 37 567 (Stine Hansen). 
Torsdag 6. mai kl. 14-16.https://www.ffo.no/arrangementer/nybegynnerkurs-i-teams-torsdag-6.-mai/
Mandag 10. mai kl. 17-19.https://www.ffo.no/arrangementer/nybegynnerkurs-i-teams4/
Onsdag 19. mai kl. 17-19.https://www.ffo.no/arrangementer/nybegynnerkurs-i-teams-19.-mai/

2. Kurs om å arrangere kurs, møter og webinar i Teams

Har du lyst å lære og lage flotte Webinar og kurs Digitalt i Teams? Og å gjennomføre møter? Da er dette noe for deg. FFO arrangerer dette kurset for deg som har tilgang til Microsoft Teams og som ønsker å benytte dette som et verktøy for selv å lage og gjennomføre kurs og webinarer. Det er Katrine Jølle Watne som også holder dette kurset.

Målgruppe for disse kursene er FFO i fylkene og kommunene + medlemsorganisasjonenes tillitsvalgte som skal ha digitale møter framover. Les mer om utstyr som brukes på kurset i påmeldingslenken.

Webinaret varer i 2 timer hvor vi har undervisningsøkter på 45 minutter + cirka 15 minutters pause etter hver økt. Det er anledning til å stille spørsmål til instruktøren i pausene. Hvis det blir mange spørsmål kan kurset muligens bli forlenget 1/2-times tid.Les mer og meld deg på her; 
Tirsdag 27. april kl. 16-18. https://www.ffo.no/arrangementer/kurs-i-teams—lage-webinar-og-kurs-27.-april/
Torsdag 20. mai kl. 17-19. https://www.ffo.no/arrangementer/kurs-i-teams—lage-webinar-og-kurs2/

Gjelder begge kursene;
OBS nr. 1: Det blir ikke bestilt tegnspråktolk fra arrangørens side, hvis det er behov for tegnspråktolk må deltakeren selv bestille dette. 

OBS nr. 2: Takk for at du vil hjelpe oss å holde kursene fulle: Meld deg av hvis du likevel ikke kan delta så får en annen plassen din, og spre ordet hvis du kjenner noen som kunne hatt glede av kursene. Har du spørsmål om kursene? Ta kontakt med Stine Hansen tlf. 468 37 567 eller på epost: stine.hansen@ffo.no   

Mvh
Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO