Tid: 07. 02. 2021 kl 15.00

Sted: Teams

Påmeldingsfrist: 24.januar kl 20.00

 

Godt nyttår alle sammen!

Etter det rare året som har vært er vi nok mage som egentlig håpet på en mer normal start på 2021. Sånn ble det ikke, men noen ting skal vi klare å holde nesten til normalen. Derfor kaller vi inn til årsmøte søndag 7. februar (det sto søndag 6. februar i e-posten). Siden det er litt utfordrende å møtes fysisk i disse tider tar vi årsmøtet via Teams, ver nett. På den måten kan alle være med fra der de er, uten å være redd for smitte under reise eller opphold på møtested. 
Nå hadde vi egentlig planlagt et opplegg rundt årsmøtet, med litt underholdning og moro. Dette får vi ta når verden har blitt litt mer normal igjen, og vi kan møtes trygt. Isteden skal vi prøve å få til noe godt til alle på møtet, der man er. (Løsning på dette er ikke helt klar enda.)

Link til møtet blir sendt til alle påmeldte på e-post.

Håper vi får se så mange ansikter som mulig på skjermen den 7.

Mvh Styret, Trøndelag fylkeslag v. Ingeborg Havdal Ohrø

Påmelding

 

Saksliste:

Sak 1: Åpning av møtet med praktiske oplysninger med hensyn til gjennomføring av årsmøtet

Sak 2: Konstituering

Sak 3: Godkjenning av innkalling og dagsorden

Sak 4: Godkjenning av årsrapport 2020

Sak 5: Godkjenning av regnskap 2020

Sak 6: Godkjenning av budskjett 2021

Sak 7: Behandling av innkomne forslag

Sak 8: Valg