Studieforbundet Funkis setter opp igjen nettkurset «Mestring med Funkis» denne våren. I en tid hvor mange må holde seg hjemme, et dette et «midt- i- blinken» kurs som du kan delta på i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc, nettbrett eller smarttelefon. 

Tid og sted

11. mai 2020, 10:00Mestring med Funkis 

Program

 Mestring med Funkis: Nettkurs starter 11. mai 

Studieforbundet Funkis setter opp igjen nettkurset «Mestring med Funkis» denne våren. I en tid hvor mange må holde seg hjemme, et dette et «midt- i- blinken» kurs som du kan delta på i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc, nettbrett eller smarttelefon og tilgang til nett!

Kurset går over 6 uker og har fokus på ønsket endring ved hjelp av mestringsplaner, som deltakeren deler med de andre i gruppa.

Hver kursdel inneholder også en til to refleksjonsoppgaver som skal besvares. Ellers stilles det ingen krav til formelle innleveringer.

 Påmeldingsfrist: 5. mai 

 Du kan lese mer om kursets innhold og hvordan du melder deg på her