Vi satser på en Familieweekend på Røros, med aktiviteter for både store og små. Det er lenge siden vi har gjort noe for de yngre og for familiene samlet.

Tid og sted

06. sep. 2019, 10:00 – 20:00Røros, Røros, Norge

Program

Hei alle sammen,

I år blir det bare en aktivitet i regi av fylkeslaget, men til gjengjeld håper vi at den kan appellere til alle. 

Vi satser på en Familieweekend på Røros, med aktiviteter for både store og små. Det er lenge siden vi har gjort noe for de yngre og for familiene samlet, så i år blir året for det. Fokus er samhold og sosialt fellesskap. 

Vi skal få til aktiviteter som passer både de yngste, de i midten og for de voksne. For å bli kjent med flere og forsøke å få flere aktivt med i foreningen, håper vi spesielt at nye medlemmer og medlemmer som ennå ikke har vært så aktive blir med oss.

Det blir foruten god mat, aktiviteter og treff med gamle kjente, forhåpentligvis muligheter til å bli kjent med nye personer i vår storfamilie.

Dette går av stabelen 6-8 September 2019.

Stedet blir som sagt Røros.

Det vil bli satt opp buss fra Trondheim

Egenandelen blir 1500 kroner pr person i dobbeltrom og 1750 pr person i enkeltrom. For dette får du aktiviteter, bussreisen til og fra Trondheim, to hotellovernattinger samt middag Fredag og Lørdag. 

Detaljer rundt hotell, transport, tider og aktiviteter vil bli sendt ut senere.

OBS! KORT PÅMELDINGSFRIST! Påmelding skjer ved å betale inn egenandelen på

konto nummer 4342 09 73021 innen den 21. Juni 2019.

For spørsmål eller behov for spesialtilpasning av noe slag, kontakt Jan Ryen på telefon: 412 64 937, eller på mail: jan.ryen@icloud.com

Med vennlig hilsen

Styret i NFFNF Trøndelag fylkeslag