The 2019 NF Conference will be held September 21-24, 2019, at the Hyatt Regency in San Francisco.

Tid og sted

21. sep. 2019, 19:00 – 24. sep. 2019, 23:00

Program

Største samling av NF-forskere og klinikere

Først holdt i 1985 som rundbord på 20 deltakere, er NF-konferansen nå den viktigste faglige samlingen av NF-forskningen og kliniske samfunn. NF-konferansen er en global begivenhet som tiltrekker seg mer enn 300 deltakere over hele verden over et bredt spekter av vitenskapelige disipliner, fra forskning og kliniske bakgrunner, alle fokusert på å forbedre resultater for pasienter med nevrofibromatose type 1 (NF1), neurofibromatose type 2 (NF2) og schwannomatosis. NF-konferansen er et kritisk forum for konsensusbygging og utvikling av grunnleggende, oversettelse og klinisk forskning på NF og relaterte felt, samtidig som samarbeidene i og utenfor NF-samfunnet fremmes. Det er viktig at NF-konferansen er et nøkkelsted for å tiltrekke og vokse nye etterforskere i NF-forskning og klinisk behandling.

https://www.ctf.org/

E-post: info@ctf.org