Fjerning av fibromer med radiobølger

Radiobølge eller «Radiolase» er en veldig skånsom og presis måte å fjerne føflekker og andre forandringer i huden. Den egner seg også godt for små nevrofibromer. Jo mer fibromet står ut og jo smalere basisen er jo bedre blir resultatet. Fibromer som ligger dypere og er større enn 1-2 cm må oftest behandles flere ganger. Der fibromet var blir det igjen et lite sår så stor som fibromet. Det blir som et skrubbsår hvor øvre det av huden er borte og det tillheler som et skrubbsår. Etter behandlingen må man pleie såret med salver som man får på resept. Fibromer kan fjernes på alle steder på kroppen også i ansiktet.

Dr. med. Siegfried Wenus

Føflekkspesialisten

Gyldenløve brygge, Tollbugata 63, 3044 Drammen.

Mobil 478 18 028

E-post s@wenus.net

www.foflekk.no