2019 Voksne (30+) med hereditær spastisk paraparese (HSP) eller nevrofibromatose type 1 (NF1) – dagskurs. Mål for kurset Gi tilbakemelding og drøfte funn fra forskningsprosjektet Kartlegging 30+. Om livsfaser og aldring ved to sjeldne diagnoser. En prospektiv kartleggingsstudie av personer over 30 år med HSP eller NF1. Kurset er også ment som en inspirasjon og oppmuntring til å delta i prosjektets del.

Tid og sted

05. apr. 2019, 10:00Sandbakkveien 18, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud, Norge

Program

Målgruppe

Personer med HSP eller NF1 over 30 år. Ved behov for praktisk hjelp kan også ledsager/assistent delta.

Praktisk informasjon

Kurset starter på ulike tidspunkt av hensyn til den praktiske gjennomføringen. For personer med HSP er det oppstart kl. 10.00 og for personer med NF1 er det oppstart kl. 12.00. 

Ettersom kurset er et dagskurs og programmet starter fredag 5.4., inngår ikke overnatting i selve kurset. Dersom du har svært lang reisevei og derfor behov for å overnatte fra 4.4. – 5.4., ber vi deg om å presisere dette i søknaden.

Les mer om brukerkursene våre her

Strømming: 

Dersom du ikke har anledning til å delta på kurset ved komme til Frambu, er det mulig å følge det via strømming til din datamaskin. Da kan du gå på nettsiden vår, www.frambu.no – og inn på det aktuelle kurset. Der vil det blir lagt ut en lenke til kurset på morgenen.

For å kunne delta på denne måten, må du registrere navn og e-post på forhånd og sende dette til Berit Hundal på epost beh@frambu.no. 

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Faglig koordinator Kaja Giltvedt (kgi@frambu.no)

Administrativ koordinator Elin Bredesen (kurs@frambu.no)

Begge nås også via vårt sentralbord på telefon 64 85 60 00.

Søknadsskjema for voksne med diagnose