Pizza på Peppes og «Gratulerer» med Else Kåss Furuseth på Nationaltheatret NÅR: 20. februar kl. 18:00 – 21:30 HVOR: Peppes Pizza i Stortingsgaten 4 – kl 18:00 Nationaltheatret, Hovedscenen – kl. 19:45

Tid og sted

20. feb. 2019, 19:00Peppes Pizza i Stortingsgaten, Stortingsgaten 4

Program

Vi inviterer til tabukomedien “Gratulerer” med Else Kåss Furuseth på Nationaltheatret. Denne gangen har vi bare 20 billetter og det er kort tid igjen til den 20. februar, så vær raske med påmeldingen. Forestillingen har fått gode kritikker og mange av oss kjenner nok igjen Else fra blant annet “Torsdag kveld fra Nydalen” på TV Norge, radioprogrammer i NRK P3 og hennes egen podcast “Keeping up the the Kåss Furuseths”. Hun klarer å sette ord på vanskelige temaer og rører og underholder på en unik måte til samme tid. 

Vi møtes først på Peppes Pizza kl. 18. Vi har reservert bord og fylkeslaget dekker pizza og mineralvann (ikke alkohol). Ca. 19:30 går vi i samlet flokk til Nationaltheatret litt lenger nede i gaten. Forestillingen er på Hovedscenen og begynner kl. 20. 

NB! Påmeldingsfristen er 17. februar. 

Dere finner påmeldingsskjema her: https://tinyurl.com/NFOAElse

Alternativ påmelding til: Ellen Terese Nilsen på tlf 452 15 009 (helst SMS). 

Egenandelen er kr. 200,- pr. person og må betales innen 17. februar til NFFNF Oslo og Akershus, kontonummer 0530 09 59247. Ved deltagelse på bare forestilling eller pizza, betales halv egenandel. 

Med vennlig hilsen

Styret i NFFNF Oslo og Akershus

NB! 

Påmeldingen er bindende og det er en forutsetning for å få være med at medlemskontingenten er betalt. Ved avmelding på grunn av sykdom eller lignende, kan egenandelen bare refunderes dersom avmeldingen kommer før påmeldingsfristen går ut, eller hvis styret klarer å få solgt billetten videre til noen andre.