Innkalling til årsmøte 2019 Norsk forening for Nevrofibromatose – Hordaland fylkeslag. Du/dere inviteres herved til årsmøte for Hordaland fylkeslag. Sted: Nygaten 3, Bergen Sentrum (i nærheten av politistasjonen).

lør. 16. feb. | Nygaten 3

Årsmøte Hordaland Fylkeslag

Innkalling til årsmøte 2019 Norsk forening for Nevrofibromatose – Hordaland fylkeslag. Du/dere inviteres herved til årsmøte for Hordaland fylkeslag. Sted: Nygaten 3, Bergen Sentrum (i nærheten av politistasjonen).Registreringen er lukketSe andre eventer

Tid og sted

16. feb. 2019, 12:30Nygaten 3, Nygaten 3, 5017 Bergen, Norge

Program

Medlemmer som ønsker å ta opp saker på årsmøtet, må sende skriftlig forslag til fylkesstyret senest 3 uker før årsmøtet.

NFFNF – Hordaland Fylkeslag v/ nestleder Christian Thunæs 

rexi04@hotmail.com

De som vil kan være med og ta en matbit etterpå.

Velkommen