Tid og sted

18. aug. 2018, 12:30 Oppmøte Torgallmenningen i Bergen, Torgallmenningen, Bergen, Norge

Program

Hei alle medlemmer i NFFNF Hordaland.

Vi inviterer til tur med Showboat lørdag 18.august 2018 for alle medlemmer

Båten går klokken 13.00 og turen tar ca 1.5 time.

Vi møtes klokken 12.00 med den blå steinen på Torgallmenningen, så rusler vi sammen bort til Fisketorget. Vi må møte opp en halv time før båten går.

Nydelig 1, 5 times tur med MS Showboat. Opplev Bergen by og den vakre byfjorden fra sjøsiden. Om bord kan du også nyte kortreist og fantastisk sjømat.

Nå kan du oppleve Bergen by fra sjøsiden med M/S Showboat. Vi går ombord fra kaien utenfor Fish Me og Mathallen, på Fisketorget i Bergen. Turen går ut Vågen, forbi Bryggen og videre ut på Byfjorden, inni Eidsvåg med flott utsikt mot fjord og fjell, før vi snur og går langs øyen Askøy, før turen igjen går tilbake til Fisketorget. Når vi klapper til kai ved Mathallen på Fisketorget igjen har våre gjester hatt tilgang til en nydelig utsikt over Bergen by og alle de fantastiske syv fjellene rundt, og ikke minst fått frisk sjøluft i vår kjære stolte skjærgård. Alt dette får du oppleve som gjest hos oss i løpet av halvannen time.

INKLUDERT SJØMATBUFFET 

Underveis serveres en fantastisk rikholdig sjømatbuffet med sushi, sashimi, fiskesuppe, hummersuppe, caviar, silderetter for å nevne noe. Av skalldyr kan vi nevne snøkrabbe, kongekrabbe, reker, krabbe og sjøkreps som noe av det vi tilbyr. Videre har vi et stort utvalg av alle typer røykt fisk fra eget røkeri, hvor vi røyker på den gode tradisjonelle røykemåten i åpne teglsteinsovner; som varmrøkt; laks, sild, makrell, m.m., i tillegg har vi også røkt laks og eggerøre, gravet laks m.m. I likhet med Fish Me fiskebutikk og restaurant, har vi fokus på kortreist, lokal, naturlig og fersk sjømat. Vi har også mye godt tilbehør som hjemmelaget aioli, brød, salat m.m. Alt dette, og mer til, kan du spise så mye du vil av på turen.

Egenandel er satt til kr.200.- for medlemmer. Egen drikke betaler den enkelte selv.

Ikke medlemmer må betale full pris som er kr. 999.- for voksen og halv pris for barn under 12 år.

Påmelding innen 1.august til: finn.eide60@gmail.com

Trenger navn på alle som skal være med og evt alder på barn.

Om været og tiden tillater det, kan vi jo ta oss en rusletur i byen etterpå og spise oss en is

Ha en fortsatt fin sommer og så sees vi den 18.august klokken 12.00 på den blå steinen.

Mvh

Styret i NFFNF – Hordaland