Eg er egentlig for gammal til og være med på ungvoksen weekend, men denne gongen fikk eg lov og være med. Sidan det var for få påmeldte fikk eg vite. Så eg følte eg måtte slå til på dette.

Dette var ein koselig helg med nye og gammle vennar.

Vi budde som vanlig på Trondheim beste hotell, Rica Nidelven. Som har blitt kåret til Norges beste frokost hotell mange gonger. Det var snakk om 5 eller 7år på rad. Det er godt gjort det. Torsdag var ankomst dag og når alle var sammla på hotellet så var første post på programmet presentasjon av programmet og en felles middag.

Fredag var det program på pirbadet og da drog alle vi unge og gale på pirbadet og bada. Vi kosa oss i badstue og boblebad. Og etter det så var vi en liten gjeng som drog på «safari» og besøkte Nidarosdommen der vi møtte blant anna munken. Var spennande og høre om korleis og koffor vegen går slik den går frå Nidaros og til Munkholmen.

Vi drog og på fortet. Under vår lille byvandring så såg vi blant anna nokon legomenn som reklamerte. Laurdag så var det kurs «sjef i eget liv» og når kurset var over så for mesteparten av de ungevoksne på havrafting. Da tok eg meg en liten shopping runde….

Lørdag så fikk vi ta en liten 3 siders personlighettest og fikk på søndag tilbake en 11siders rapport om kven vi var. Det som var så forbløffande var at det stemte …

Lørdag er jo sjølvsagt festdagen på slike annledninger også i år. Så også i år blei det en litt betre middag en vanlig ( middagane på Nidelven er jo alltid gode;) men colaen/soloen måtte vi sjølvsagt betale sjølv.

Takk for i år …

Hilsen Steinar Vidnes